Advies | Realisatie | Ontwerp van bouwprojecten

Adreon is ontstaan uit een reis die ons terug brengt naar de jeugddroom van Marc den Dubbelden. Als kind droomde Marc er altijd van om architect te worden. Hij wilde een betere, mooiere en functionele wereld creëren. Tegen het einde van zijn studie had Marc echter het gevoel dat zijn ontwerp skills niet goed genoeg waren. Marc legde namelijk de nadruk op functionaliteit en dat is niet wat men in Marc’s ogen van een ontwerper verwachtte. Marc verliet zijn pad en zocht zijn heil in het projectmanagement en het vastgoedmanagement. Met de jaren ontdekte Marc echter dat men wel degelijk behoefte heeft aan functionaliteit en zo werd Marc steeds vaker gevraagd om niet alleen het project te begeleiden, maar ook het ontwerp te realiseren.


WERKPLEKCONCEPTEN

Het kantoor is een belangrijk stuk gereedschap voor een onderneming. De mensen die op het kantoor werken moeten in staat zijn om als radartjes in een machine tot een product of dienst te komen. Maar, wie zijn die mensen? Kunnen wij een kantoor- / werkomgeving ontwikkelen waar deze mensen zich thuis voelen? Een plek die hun gezondheid bevordert? Een plek die hun identiteit benadrukt? Door te luisteren naar deze mensen en door met hen samen te werken menen wij dat dit mogelijk is.

WOONCONCEPTEN

Een thuis is voor ieder mens de basis van het leven. Een plek waar je veilig bent, een plek waar stress wordt omgezet in positieve energie. Ieder mens heeft zijn eigen behoefte en ieder mens heeft zijn eigen thuis. Wij helpen met de zoektocht naar jouw of jullie thuis. Van uitbouw tot renovatie of nieuwbouw, wij helpen u om tot een goed ontwerp te komen en om de wensen binnen tijd en budget te realiseren.

CIRCULAIRE ZOEKTOCHT

De aarde raakt uitgeput. Grondstoffen worden misbruikt, planten en diersoorten verdwijnen. Dit is geen fictie, maar realiteit. Er is maar een aarde, dus het wordt tijd om anders te kijken naar nieuw. Het wordt tijd dat we ons afval bekijken als een grondstof voor nieuwe producten. We hoeven het niet in een keer goed te doen, als we het maar gewoon doen. Stap voor stap worden we steeds een stukje beter en stap voor stap geven we de aarde iets terug. Dat is wat wij doen. Onze projecten zijn zo duurzaam als ze maar kunnen en mogen zijn, want dat is waar wij voor staan.

CONCEPT ONTWIKKELING

Een idee is zo goed als zijn uitwerking. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Of het nu gaat om een herontwikkeling of een nieuw ontwerp. Functionaliteit is een belangrijk onderdeel van onze uitwerkingen. Hoe goed functioneert een uitgaansgelegenheid zonder toilet? Door vragen te stellen over het concept en de zoektocht naar de antwoorden borgen wij de kwaliteit om zo tot de beste uitwerking te komen.