Onze klanten ontwerpen hun eigen kantoor!

Onze ervaring met het ontwerpen van een nieuwe kantoorinrichting is dat er vaak gestuurd wordt vanuit het beleid, de directie, van een onderneming. De mensen die uiteindelijk de meeste tijd doorbrengen in de nieuwe kantooromgeving worden daarbij nog wel eens ‘vergeten’. Dit alles met de beste intenties uiteraard, maar het kan beter en vooral slimmer.

Hoe gaaf is het wanneer de medewerkers mee kunnen denken in het ontwerp, of sterker nog ze mogen het ontwerp zelf maken! ADREON heeft in samenwerking met TRIBOO een werkwijze ontwikkeld waarbij wij in een paar eenvoudige stappen bepalen wat de identiteit van de medewerkers is en hoe we deze kunnen combineren met de identiteit van de onderneming. Tijdens dit proces nemen wij hen mee in het ontwerpproces. Zij bepalen hoe het kantoor functioneel het beste tot zijn recht komt. Dit proces wordt begeleid door onze ontwerper en een gedrag- en omgevingsdeskundige. Het resultaat zijn blije, tevreden werknemers die trots zijn op hun (circulaire!) kantooromgeving.

Het ontwerpproces bestaat vooral uit workshops. Vorige week mochten wij bij maar liefst twee ondernemingen starten met de eerste sessies!

 

Meer weten over onze bijzondere werkwijze? Laat dan een bericht achter en wij komen graag ons verhaal vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *